28. dubna 2008

Dějiny nás učí,
jak je falšovat.
Lec



Minulý měsíc jsme Terezce předali Zvací list do našeho Clubu, a tak jsme s velkým očekáváním čekali, jakou akcí nás Terezka překvapí. Dočkali jsme se. A akce to mohla být opravdu nevšední. Družstvo Čtveráků Líhnutí motýlů ve Fata Morganě. Jenže motýli se líhli ve všední den a jak se ukázalo, tak většina Čtveráků by plánovanou akci v termínu nestihla. Proto Terezka akčně, po domluvě s Vaškem, navrhla sportovní setkání nad zelenými stoly s malým míčkem.
Ve čtvrtek v odpoledních hodinách jsme se sešli v tělocvičně Sokola Krč, kde Vašek prohání své soupeře. Zatímco jsme montovali stoly, Vašek naváděl Dalibora, který se motal někde na okraji Prahy.
Obíhačka Postupně jsme si vyzkoušeli dvouhru, čtyřhru a na závěr i obíhačku, při které se tradičně užije nejvíc zábavy. Jak se ukázalo, na Vaška i s jeho miniaturní pálkou nikdo neměl.
Po velkém sportovním výkonu jsme se rozhodli, Ve Sphéře že Terezčinu akci půjdeme zapít a zhodnotit. V původně plánované hospodě měli obsazeno, tak jsme si zavolali do curlingové restaurace Sphera, kde kupodivu měli volno. Část z nás využila Dalibora a přesunula se vozmo, druhá část využila, nebo spíše byla nucena využít, služeb MHD. U Sphery jsme se setkali s Hankou, která ping-pongové klání bohužel nestihla.
U piva jsme zhodnotili dnešní akci. Líbila se nám.



Pro kroniku PeR

Ping-pong hráli a nad pivkem hodnotili
Teh, MaH, DaH, MaP, NaR, PeR, HaM, VaM